VOORDRACHTEN VROUW IN DE MEDIA AWARDS 2018

Welke vrouwelijke experts die een rolmodel in de media zijn komt in aanmerking voor de Vrouw in de Media Awards 2018. Tot eind december kunnen kandidaten worden voorgedragen voor d mediaprijzen voor vrouwelijke deskundigen die zich het best hebben geprofileerd in 2018.

Naast de landelijke Vrouw in de Media Award en de You Go Girl Award is er ook een Vrouw in de Media Award per provincie. De zichtbaarheid van vrouwelijke rolmodellen is immers net zo belangrijk in de lokale/regionale media. Per award zal er een selectie van finalisten gemaakt worden. Daarna kan er op hen door het publiek worden gestemd. Begin januari worden de finalisten bekend gemaakt.
De jaarlijkse Vrouw in de Media Award is een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. Met de award worden vrouwelijke experts en rolmodellen aangemoedigd om zichtbaar in de media te zijn en redacties om hen vaker dit podium te bieden.
Kijk op vrouwindemedia.nl en stel je kandidaten voor.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.