TWAALF NIEUWE SPREKERS BIJ ZIJSPREEKT JUNI 2018

Van links naar rechts en boven naar beneden:
Dankzij de combinatie van haar sterk analytische vaardigheden en begrip van menselijke verandering, heeft Barbara ter Huurne-Pisu de M.I.N.D.S.E.T.-methode® voor duurzame transformatie ontwikkeld;
Voormalig tweedekamerlid Astrid Oosenbrug is cybersecurity expert, en mede-initiatiefnemer van de stichting Cyberwerkplaats; ze deelt graag haar expertise op het gebied van mens, milieu en maatschappij, want Shekila Ramautar is onderneemster in de duurzame sector;
Sandra Doevendans is Statenlid in Noord-Holland, en deskundige op het gebied van diversiteit, inclusieve samenleving, radicalisering en polarisatie; Sonne Copijn nodigt je uit je te verbinden en door de ogen te kijken van bijen. Als imker en agrarisch econoom kan zij vertellen hoe ons leven samenhangt met dat van bijen; als eigenaar van de stichting Ik geloof in Liefde spreekt Yvonne van den Heuvel over de kracht van liefhebben.


Van links naar rechts en boven naar beneden: 
Judith Smits neemt haar publiek mee in de wereld van on- en offline netwerken; Onderzoeksjournalist Zoë Papaikonomou heeft als missie het probleem van gebrek aan diversiteit in de Nederlandse media aan te pakken; Naast verdienmodellen-expert is Petra Iuliano ook bedenker en oprichter van de eerste virtuele co-working space in Nederland; Judit Neurink is reeds dertig jaar journalist met als specialisatie het Midden-Oosten waar zij prachtige verhalen over kan vertellen; Onderzoeker en publicist Sietske Altink heeft zich enkele decennia beziggehouden met prostitutiebeleid, de geschiedenis van de prostitutie en (de bestrijding van) mensenhandel en Ethisch ondernemer van natuurlijke en milieuvriendelijke ijsjes Nina Weerman heeft een bloeiend bedrijf opgezet in slechts vijf jaar.
Vanaf nu zijn deze nieuwe sprankelende sprekers te boeken bij ZijSpreekt!

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van event uitreiking Vrouw in de Media Awards 2018 - 11 februari 2019 bij Beeld en Geluid in Hilversum

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.