SHAKTIE RAMBARAN MISHRE BEOOGD VOORZITTER PENSIOENFEDERATIE

Shaktie Rambaran Mishre is door het bestuur voorgedragen als nieuwe voorzitter van de Pensioenfederatie. Besluit over haar benoeming vindt plaats op 12 juni tijdens de algemene ledenvergadering. De Pensioenfederatie is de overkoepelende belangenbehartiger van bijna alle Nederlandse pensioenfondsen. De 204 aangesloten pensioenfondsen beheren samen circa 1340 miljard euro.

Rambaran Mishre is bestuurs- en organisatieadviseur bij Culture Consultancy en docent aan Nyenrode Business Universiteit. Ze is vice-voorzitter van de raad van commissarissen van Univé Zuid-Holland en was jarenlang senior manager bij KPMG. Rambaran Mishre is expert governance, risk en compliance en heeft ruime ervaring in de financiële sector.


Huidig voorzitter Kick van der Pol, tevens voorzitter van de raad van commissarissen van ASR, treedt in december af. Hij heeft de Pensioenfederatie dan acht jaar voorgezeten. (bron: Pensioenfederatie).

ZijSpreekt feliciteert Shaktie Rambaran Mishre met deze topfunctie. Zij is tot nu toe te boeken als spreker/deskundige op het gebied van toezicht, vertrouwen en integriteit.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van event uitreiking Vrouw in de Media Awards 2018 - 11 februari 2019 bij Beeld en Geluid in Hilversum

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.