NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

Met plezier stellen we tien nieuwe sprekers voor. Allen spreken graag over hun expertise, delen hun inzichten en ervaringen. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.

Klik op hun naam voor hun profiel.

Van links naar rechts: Elleke van Gelder (anders kijken, denken, doen), Ingen Wagenaar (authentiek mens in verbinding brengen met de kern), Iris Brik (persoonlijke en financiële belangen van clienten), Marie-France van Oorsouw (de waarde van erfgoed voor de leefomgeving), Marieke Mooijen (onbetaald werk = onzichtbare pijler van de samenleving), Miranda Oedzes (praktische handvaten om verandering echt vast te houden), Myrna Derksen (omgaan met cultuurverschillen), Natasja Schipper-Hempenius (van emotionele pijn naar genieten met holistisch opvoeden), Pascal Koole (58 MBO-scholen in de spotlights) en Seval Sonmez (menselijke nabijheid in de GGZ).

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.