NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

ZijSpreekt verwelkomt 9 nieuwe inspirerende deskundigen. Van links naar rechts, van boven naar beneden:

Paula Steenwinkel's fascinatie gaat uit naar denkfouten en hoe die de wereld kunnen vervormen; Mirjam Kaijer zoekt antwoord op de vraag hoe het komt dat er zoveel vrouwen met onbegrepen gezondheidsklachten zijn die maar al te vaak worden toegeschreven aan de psyche; Evita Lammes legt helder uit wat alle partijen kunnen doen om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen en bespreekbaar te maken; Irene van Cappellen helpt bedrijven bij het opzetten en uitwerken van hun marketstrategie; Laila Frank schrijft en duidt regelmatig de Amerikaanse actualiteit op tv en radio; Majlis Schweitzer droomt van een wereld waarin iedereen zich vrij voelt om vanuit zichzelf de verbinding aan te gaan met het leven; Leontine Kremers onderzoekt wat we als mensen van paarden kunnen leren, over wat het betekent om een kuddedier te zijn; Somaye Dehban combineert harmonie en vooruitgang tot positieve impact; Rosita Steenbeek is bekend auteur van romans, ook non-fictie en meerdere boeken over Rome.

Vanaf heden zijn deze deskundigen te boeken bij ZijSpreekt. Meer weten? Klik op de naam en bekijk hun profiel.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.