NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

ZijSpreekt verwelkomt 16 nieuwe inspirerende deskundigen. Van links naar rechts:

Sophie van der Stap zoekt als schrijfster van Meisje met negen pruiken graag verbinding met het publiek en houdt ervan om daadwerkelijk iets over te brengen en mee te geven; Sara Alaoui-Dekker geeft trainingen en talks en helpt bedrijven een veilige plek te creëren waarin seksueel grensoverschrijdend gedrag geen ruimte krijgt; Myléne Nijssen wil zoveel mogelijk mensen inspireren hun dromen te volgen op het gebied van theater, dans, muziek en ondernemerschap; Linda Groenen is actief met energietransitie en het verduurzamen van de woningvoorraad; Marja Ruijterman werkt als coach, trainer en spreker waarbij mensen haar inspiratiebronnen zijn; Mascha Weijers adviseert en begeleidt bestuurders en managers in dat organisaties van morgen gebouwd worden op de gesprekken van vandaag; Renia Mers ondersteunt vrouwen liefdevol en met plezier met hun eigen geldtransformatie proces; Esther Pardijs heeft meer dan 20 jaar ervaring in het regisseren, researchen en bedenken van documentaires en televisieprogramma's over wetenschap en ethiek; Lian Priemus houdt zich bezig met de vraag hoe je de band met je vrienden en collega's verdiept, waarom echt luisteren zo moeilijk is en waarom zelfhulpboeken, morning routines en andere life hacks voornamelijk leiden tot stress; Ellen Jongeneel vertelt vanuit haar professionaliteit, haar ervaringsdeskundigheid en levenswijsheid over het samengestelde gezin, haar stiefmoederschap en ondernemerschap; Marieke de Zwaan spreekt over de intrinsieke waarde van voeding; Miranda Freriks bespreekt alle vormen van seksueel misbruik en de complexiteit van het web waarin kinderen terecht komen; Zoë van Mourik geeft als trauma- en gedragsdeskundige lezingen, clinics, en workshops over de helende werking van paarden; Marieke Jansz heeft een eigen begeleidingstraject waarin ze leiders bijstaat in het opbouwen van een sterke, positieve online reputatie; Marlies Allewijn geeft stem aan vrouwen, (vrouwen)rechten en chronisch ziek zijn; Iris Blue helpt mensen om hun persoonlijke kracht te vinden, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten en het leven van hun dromen kunnen leiden.

Vanaf heden zijn deze deskundigen te boeken bij ZijSpreekt. Meer weten? Klik op de naam en bekijk hun profiel.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.