NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

ZijSpreekt verwelkomt in het nieuwe jaar zes inspirerende deskundigen. Van links naar rechts, van boven naar beneden:

Eveline Nelissen leert ondernemers dat netwerken leuk, waardevol én noodzakelijk is om succesvol te zijn; Karin Bruers staat bekend om een groot maatschappelijk engagement in haar optredens als dagvoorzitter, presentator en in haar humorvolle lezingen; Vera Helleman is schrijver van bestsellers 'De emotie encyclopedie' en 'Moeiteloos jeZelf zijn', voelexpert en ontwikkelaar van de EmotieCoaching; Laura van den Ouden is trainer, auteur en gastspreker in het vak van leren en ontwikkelen; Regina van Amson vertelt vanuit haar professionaliteit, levenswijsheid en ervaringsdeskundigheid over haar levenslessen, stress, overbelasting en burn-out, tot aan het met andere ogen kijken naar tegenslagen; Maria Koijck is beeldend kunstenaar, sinds 2008 activist tegen zinloos plastic geweld en richt zich op ontwerp & productie van evenementen en beeldende kunst.

Vanaf heden zijn deze deskundigen te boeken bij ZijSpreekt. Meer weten? Klik op de naam en bekijk hun profiel.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.