NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

ZijSpreekt verwelkomt vijf nieuwe inspirerende deskundigen als ook een bekende expert die solo is gegaan.

Van links naar rechts, van boven naar beneden:

Ankie Hoefnagels heeft een sterke visie op onderwijs, internationalisering en diversiteit; Ester Gould is een vooraanstaande documentairemaker met succesvolle films en series in binnen- en buitenland en daarmee kennis van de vele gezichten van armoedeproblematiek; Nasima el Bachiri is een echte rasondernemer in maatschappelijk ondernemen met een inspirerend verhaal en moeder van een gezin van vijf; Carine Coehoorn is coach op het terrein van burn-out en andere psychisch gerelateerd verzuim vanuit een heldere, logische en praktische aanpak; Jannie de Boer vertelt hoe je jezelf tegen witteboordenagressie kunt beschermen zonder jezelf en de ander te beschadigen; Merei Lubbe heeft een passie voor de publieke zaak en het werken aan verbetering daarvan.

Vanaf heden zijn deze deskundigen te boeken bij ZijSpreekt. Meer weten? Klik op hun naam en bekijk hun profiel. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Programmamaker/presentatrice Eva Eikhout ontving op 23 februari 2022 aan de Waalkade in Nijmegen de YGG-award 2021.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.