NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

ZijSpreekt verwelkomt zes nieuwe inspirerende deskundigen als ook twee bekende deskundigen die weer bij ons te boeken zijn.

Van links naar rechts, van boven naar beneden:

Amanda van den Hurk is rouwbegeleider, gespecialiseerd in levend verlies; Ameline Ansu wil rouw beter bespreekbaar maken in Nederland, het mag allemaal wel een tandje luchtiger; Karima el Bouchtaoui zet haar ervaring in opgroeien met en soms tussen twee culturen in om duurzaam diversiteit en inclusie over te brengen; Saskia Schalekamp coacht en traint, naast haar muziekcollectief Fiere Vrouwen dat reeds aangesloten is bij ZijSpreekt, professionals in het bedrijfsleven, om de beste versie van zichzelf te ontdekken en daarnaar te leven; Veronique Kilian traint en coacht management, teams en medewerkers op het gebied van leiderschap, werkgeluk en zelforganisatie; Sigrid Boersma heeft het haar missie gemaakt om bewustwording over huiselijk geweld en body positivity te creëren door haar eigen ervaringen te delen en mensen te inspireren hetzelfde te doen; Martine van den Hoed faciliteert als expert in teamdynamiek groei en transformatie bij individuen, teams en organisaties; Kirsten van den Hul is - na haar Tweede Kamerlidmaatschap -  weer terug bij ZijSpreekt en zij presenteert, schrijft, adviseert en inspireert op het kruispunt van emancipatie, politiek, gelijke kansen, diversiteit & inclusie en de Sustainable Development Goals (SDG's).

Vanaf heden zijn deze deskundigen te boeken bij ZijSpreekt. Meer weten? Klik op hun naam en bekijk hun profiel. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.