NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

ZijSpreekt verwelkomt zes nieuwe inspirerende sprekers en dagvoorzitter. Van links naar rechts, van boven naar beneden: Carla Tijhuis is een bevlogen dagvoorzitter met een scherpe, analytische blik en een aanstekelijk enthousiasme; Lily Monori van Dijken schrijft columns, verhalen en gedichten en vertelt over opgroeien in een wit pleeggezin; Janneke Jager staat als cabaretière op verschillende podia en ging viral met haar lied over Groningen; Marrit van Exel spreekt over haar ervaringen met rouw en startte een petitie voor rouwverlof. Paula Hijne kreeg de ziekte van Ménière en spreekt over het zintuig evenwicht; Roelie van Guldener is mantelzorgexpert en schreef het boek In 10 stappen samen werken aan mantelzorg. Kies als werkgever bewust voor een mantelzorgvriendelijke organisatie.

Vanaf heden zijn deze sprekers te boeken bij ZijSpreekt. Meer weten? Klik op hun naam en bekijk hun profiel. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.