NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

In mei verwelkomt ZijSpreekt drie nieuwe sprekers. Van links naar rechts: Afke van de Wouw is sportpsycholoog en performance coach. Ze schreef het boek Leren Presteren, waarin ze beschrijft hoe je als sporter het beste uit jezelf kan halen. Eva Brouwer is een wervelend spreker en dagvoorzitter. Ze onderzocht waarom het voor vrouwen moeilijk is om het podium te pakken en begeleidt hen hierin. Ida Dijkstra haalt veerkracht uit haar levenservaringen en deelt dit met anderen. Ze maakt hiervoor gebruik van spel en creativiteit. 

Meer weten over deze sprekers? Bekijk hun profielen door op hun naam te klikken. Neem voor een boeking contact op met ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.