NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

Met de klok mee: Fernande van Tets woonde en werkte jarenlang in het Midden-Oosten. Haar ervaring legde ze vast in het boek Vier seizoenen in Damascus; Keklik Yücel heeft een indrukwekkende carrière achter zich in de politiek o.a. in de Tweede Kamer. Als politicoloog adviseert gemeenten, onderwijs en publieke organisaties in het hele land; Kiki Scheepens richtte zich na een aantal ingrijpende gebeurtenissen volledig op het schrijven en spreken. Ze ontwikkelde een methode om anderen ook hun kracht te leren gebruiken; Widh Held spreekt over haar adoptie. Ze reflecteert op haar verleden en laat zien wat veerkracht haar gebracht heeft.    

Deze inspirerende deskundigen zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt. Bekijk hun profielen door op hun naam te klikken. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.