NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Gertie Mooren spreekt met jongeren over omgaan met verlies; Mathilde Maas Kuper specialiseerde zich in pijnmanagement in organisaties; Muriel Wevers adviseert als HR consultant aan directies van ondernemingen over Human Resources beleid; Esther de Snoo spreekt als landbouwdeskundige over de ontwikkelingen in de land- en tuinbouw; Maroeska Rovers doet onderzoek naar innovaties in de zorg; Renate Verhoofstad is sportjournalist en een inspirerend verhalenverteller en dagvoorzitter; Resi Lankester streeft ernaar de taboes rondom zelfdoding te doorbreken en spreekt over de impact op de nabestaanden; Tamara Onos onderzoekt onveilige arbeidsomstandigheden en schreef hier een boek over; Sonja Graansma deelt als overlever haar ervaringen met seksueel geweld; Lottie van Starkenburg is gids in eigen-zinnig leven en spreekt hier intrigerend over. Heleen de Mooij-Lubbers motiveert mensen om verder te kijken en deelt hierbij haar eigen verhaal; Sarah Spronk zet zich in voor de rechten van kinderen en jongeren in verschillende delen van de wereld.

Deze inspirerende deskundigen zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.