NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Muriel Wevers adviseert als HR consultant aan directies van ondernemingen over Human Resources beleid; Esther de Snoo spreekt als landbouwdeskundige over de ontwikkelingen in de land- en tuinbouw; Resi Lankester streeft ernaar de taboes rondom zelfdoding te doorbreken en spreekt over de impact op de nabestaanden; Tamara Onos onderzoekt onveilige arbeidsomstandigheden en schreef hier een boek over; Heleen de Mooij-Lubbers motiveert mensen om verder te kijken en deelt hierbij haar eigen verhaal; Sarah Spronk zet zich in voor de rechten van kinderen en jongeren in verschillende delen van de wereld.

Deze inspirerende deskundigen zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.