NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Karolien Koolhof werkt als coach en trainer op het vlak van introversieNatasja Esmeijer begeleidt beelddenkers in het basis- en voortgezet onderwijs met leerproblemen en hooggevoeligheidJacqueline Hospers verweeft haar persoonlijke ervaringen met haar kennis en kunde op het gebied van liefdevol leidinggevenGreet Vonk is gespecialiseerd in TSI Trimetrix ontwikkelassessments en deed een wetenschappelijk onderzoek betreffende PostTraumatische GroeiCharmaine Pas heeft een coaching techniek ontwikkeld die de Gentleman bij elke man naar boven haaltBarbara Oppelaar heeft zich gespecialiseerd in hoe kunnen wij als omgeving onszelf aanpassen zodat degene met het beschadigde brein beter kan (blijven) functionerenSandra de Blaeij is initiatiefnemer van het inspiratie- en restaurantplatform KleinePortiesGerrien Anbeek begeleidt leiderschapstrajecten en digitale transformatie van HR bij haar klanten; Milou Stroek deelt haar persoonlijke verhaal van oninspirerend leiderschap naar Liefdevolle High PerformanceMartine Witteveen  is een zeer betrokken dagvoorzitter, moderator of gespreksleider.      

Deze inspirerende deskundigen zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.