NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Jolanda Mulder wil vrouwen (en mannen) aanmoedigen hun stem in alle vrijheid te laten klinken, door gewoon lekker te galmen; Evelina Zinger inspireert tot meer geluk, wijsheid en een mooier leven door je opnieuw te laten kijken naar de keuzes die je maakt; Shielta Ramautarsing spreekt over waarden gedreven en moreel leiderschap, talentontwikkeling en empowerment van vrouwen; Marie-Jeanne van der Ploeg is gespecialiseerd in de aanpak van eenzaamheid en zet haar kennis en ervaring op maat in; Lotte van Lith heeft zich via intensieve studie en aan levenservaring getoetste kennis gespecialiseerd in emotionele ontwikkeling; Sytske Schoenmakers benadrukt bij ondernemers de noodzaak van keuzes maken en geeft tips om hun eigen marketingstrategie te schrijven; Petra M.C. van den Berg geeft advies op het gebied van persoonlijke, zakelijke groei én de quantumwetgeving; Hanneke Kuipers helpt als stress en lifestyle coach mensen om fysiek en mentaal goed voor zichzelf te zorgen; Karen Soeters zet zich onvermoeibaar in als correspondent voor dieren, want een wereld zonder dierenleed is voor deze bevlogen dierenbeschermer een levensdoel; Angela den Daas spreekt over hoe de combinatie van marketingkennis, competenties en persoonlijk leiderschap zorgen voor groei en resultaat; Martine Kamphuis  richt zich op klantgericht verbeteren en verbindt customer en employee experience aan elkaar als dé onderscheidende bedrijfsstrategie van deze tijd; en Sandrine Kwast biedt psychosociale oncologische ondersteuning in combinatie met coaching voor particulieren en bedrijven bij het oppakken van het leven met of na kanker.

Deze inspirerende deskundigen zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.