NIEUW BIJ ZIJSPREEKT OKTOBER 2019

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Lisa Peters is een dagvoorzitter die een goede sfeer kan maken, de tijd scherp in de gaten houdt én inhoudelijk op de hoogte is; Irma Leijten is vastbesloten heel Nederland aan de gezonde slaap te krijgen; met creativiteit als expertise benadert Willemijn Brouwer werk vanuit een ander perspectief dat nieuw licht op organiseren kan bieden; Marije Deutekom is een ervaren dagvoorzitter, gespreksleider en spreker op het gebied van sport en bewegen; Elisabeth Griffioen helpt ondernemers en communicatie-professionals goed voor de dag te komen in video's voor hun bedrijf of organisatie; Iva Schubart schenkt aandacht aan hoe we universele wetten kunnen toepassen voor meer geluk en succes in het leven; de missie van Inge Wijsman is de bewustwording over leefstijl te vergroten en de gezondheidskloof te verkleinen; Edith Aldewereld stelt vrouwen in staat om het financiële systeem en kapitaal in te zetten voor een duurzame, gelijkwaardige economie; social designer Anne Ligtenberg spreekt over de dyslectische ervaring van taal om mensen herkenning te geven; Feline Beuming is expert zelfheling, omgang met hoogsensitiviteit en bezield ondernemen; Ariella Gracia is ervaringsdeskundige op gebied van 'Jongeren leren en Hoogbegaafdheid: Beelddenken & HSP' en 'Levensbeschouwingen en Gender'; Wilma Klaassen spreekt over gezins- en sociale zaken bij zorg- en feest(aan)gelegenheden.

Deze nieuwe deskundigen zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.