NIEUW BIJ ZIJSPREEKT OKTOBER 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze maand mogen we wederom acht sprankelende deskundigen toevoegen aan ZijSpreekt. Hier zijn de nieuwe sprekers van oktober (van links naar rechts, van boven naar beneden):
Met een ruime ervaring als docent en spreker is filosofe Elize de Mul bezig met haar promotieonderzoek naar de digitale dubbelgangers die onze ‘onlife' leefwereld bevolken en de wijze waarop zij van invloed zijn op de menselijke identiteit; Suzan Lutke's drijfveer om de muzikaliteit en creativiteit van kinderen, pubers en volwassenen aan te spreken en te ontwikkelen heeft geleid tot haar eigen adviesbureau; allround journalist Desiree Hoving is moderator en dagvoorzitter in hart en nieren waarbij ze de meest ingewikkelde onderwerpen voor iedereen toegankelijk, bespreekbaar en interessant maakt; Mena Leila Kilani is Ladyspeaker Empowerment met vijftien jaar ervaring als enthousiaste presentatrice, betrokken dagvoorzitter, energieke dansprofessional en gedreven motivatiecoach; Marlies Claasen combineert het dagvoorzitterschap met haar zangkunsten waarbij ze zich onderscheidt door de persoonlijke manier waarop ze verbinding maakt met het publiek; Slaapprofessionals Catelijne Elzes en Deborah Freriks krijgen alle moelijke slapers weer in dromenland, en dat is niet omdat ze zo saai zijn maar juist omdat ze er onderzoek naar gedaan hebben en er recent een boek over hebben gepubliceerd; Evelien van Dort heeft maar liefst tachtig kinder- en jeugdboeken op haar naam staan en zet zich in voor de leesbevordering in het binnen en buitenland.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.