NIEUW BIJ ZIJSPREEKT NOVEMBER 2019

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Charlotte Nevels is een echte allrounder, van zingen tot debatteren tot presenteren, ze geniet er allemaal evenveel van; Dieuwertje Kuijpers schrijft over alles wat los en vast zit aan defensie en politiek voor diverse media en spreekt erover; Fauzia Mahomed Radja adviseert bedrijven over toekomstbestendig ondernemerschap; Op een praktische en nuchtere manier geeft Brigit Kooijman tips om werk en leven te ordenen en meer regie te krijgen over je agenda; Jannie de Boer & Pauline van der Veeken bedachten als ondernemende, kleurrijke Powervrouwen Het Imago Spel en treden samen op; Sara Huang pakt het anders aan en nodigt jou uit om jouw eigen ‘anders zijn' te ontdekken en effectief in te zetten; Als dagvoorzitter & gespreksleider biedt Monique Ooms de opdrachtgever comfort in de vorm van deskundigheid, professionaliteit en een ontspannen, informele benadering; Evelien Pullens is leraar intuïtieve ontwikkeling en reader met als specialisatie communicatie met mensen met dementie; Petra van Dreumel helpt mensen om hun dromen helder te krijgen, het (werk)geluk te vergroten en stress en burn-out te verlagen; Sjanett de Geus spreekt over Lifecrafting en hoe je door bewust leiderschap de lijntjes kan herdefiniëren om het leven te leiden dat jij wil; Léontine van Geffen-Lamers fotografeert monumentale panden en restauratie/renovatie processen en vertelt er ook graag over; En Rita van Dijk is als organisatieadviseur gespecialiseerd in cultuur- en gedragsverandering.

Deze nieuwe deskundigen zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.