NIEUW BIJ ZIJSPREEKT NOVEMBER 2018

Van links naar rechts en boven naar beneden: Met haar heldere blik op de samenleving en het zakendoen van morgen doorbreekt Zakenvrouw van het jaar 2017 Elske Doets uitgesleten denkpatronen; Barbara van Beukering is een mediavrouw pur sang die zich altijd in de journalistieke wereld heeft begeven. Ze schreef Kruip nooit achter een geranium en spreekt over 'hoe ouder hoe leuker'; Katja Schleicher is een gepassioneerde communicatie deskundige die haar publiek helpt een sterke indruk te maken; Corry Bos heeft een 100-dagen programma ontwikkeld om een werknemer met een burn-out zo snel mogelijk terug op de werkplek te krijgen en spreekt erover; Inspirator en workshopleider Camie Bonger gebruikt openhartige monologen en theatrale interventies om met het publiek tot bezinning en begrip te komen; Dana van Hes ondersteunt en begeleidt bedrijven op het gebied van duurzaamheid/maatschappelijk verantwoord ondernemen; Als bevlogen onderneemster gelooft Esther van Diepen in de kracht van sport en verbinding; Mindful en Transpersoonlijk coach Samira Ahale begeleidt hoger opgeleiden die worstelen met het maken van de juiste keuzes; Eliane Schoonman is expert op het gebied van meningsvorming en adviseert hier bedrijven en overheid over.
Te boeken voor een inspirerende lezing via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.