NIEUW BIJ ZIJSPREEKT MEI 2019

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Hameeda Lakho is expert en inhoudsdeskundige huiselijk geweld en kindermishandeling, herstelcoach en auteur. Als image consultant helpt Jenni Ryynänen met het ontwikkelen van iemands persoonlijke kledingstijl. Lizzy Doorewaard is deskundige op het gebied van toezichthouden op beleid, financiën, risks, strategie en HR. Arianda Schepens helpt op humoristische, maar soms ook ontroerende wijze in werkgeluk te investeren. Mirjam Windrich is een ervaren spreekster op het gebied van literatuur, filosofie, levensbeschouwing en taal vanuit haar werk als psychosociaal therapeut. Paulien van 't Westeinde is een bucketlist-ervaringsdeskundige met een missie om anderen aan te sporen hun eigen leven leuker te maken. Als communicatiedeskundige en stylist is Joëlla van der Boom gespecialiseerd op het gebied van personal styling en signaleert ze trends in mode. Barbara van der Steen spreekt over persoonlijk leiderschap en groei en de potentie om jezelf te (her)ontdekken. Aan de hand van cabaret op maat spreekt Marianne Nan over bedrijfscomunicatie en klantgericht werken. Mental coach en oud-wereldkampioen Veldrijden Sanne van Paasen leert ambitieuze mensen naar hun gevoel te luisteren, hun eigen koers te varen en hun dromen te verwezenlijken. Esther Corion maakt de onderwerpen overlijden, afscheid, rouw, verlies en uitvaart beter bespreekbaar. Saskia Chatillon vertelt graag in haar lezingen hoe je rust kunt trainen om tijdens de dagelijkse drukte toch rust te ervaren.
Zij zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.