NIEUW BIJ ZIJSPREEKT JUNI 2019

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Aline Kruit is arts/coach en expert op het gebied van de behandeling van slapeloosheid met gedragstherapie. Evelien Jonkers is expert op het gebied van Energie Management: hoe kan je meer doen met minder energie. Mirthe Frese is een ervaren allround presentator en dagvoorzitter. Astrid van Wanum spreekt graag over persoonlijk leiderschap en wat bedrijfscultuur kan doen in een organisatie. Marieke van Ginkel is opgeleid als sociaal econoom en als leiderschapstrainer gespecialiseerd in informeel leiderschap. Samira Salman maakt graag content over zakelijke evenementen om bedrijven te helpen hun evenement nog sterker op de kaart te zetten. Sandra Huisken richt zich met name op de zichtbaarheid en inzetbaarheid van talenten op de werkvloer. Monique Branse haar missie is om vooral bewustwording te stimuleren omtrent de laatste levensfase. Stephanie Osunwokeh inspireert en motiveert vaders om al hun dromen waar te maken, zakelijk én privé. De visie van Lilian Jans-Beken is: dankbaarheid laten groeien in de harten van mensen. Meriam Slijkerman is een inspirerende, no-nonsens high end business coach die al vele ondernemers heeft geholpen een succesvol HIGH END bedrijf in de markt te zetten. Volgens Ilonka Coenraad is 'mensgericht ontwerpen' (human centered design) de enige manier om passende e-health oplossingen te ontwikkelen.

Zij zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.