NIEUW BIJ ZIJSPREEKT JANUARI 2020

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Astrid van der Laan legt de link bij persoonlijk leiderschap en het feit dat je altijd een aandeel in het geheel hebt; Ankie Remijn helpt middelbare scholieren met méér leren in minder tijd en spreekt over het puberbrein; Sandra Raaijmakers gebruikt haar jarenlange ervaring om andere ondernemers te begeleiden in besluitvorming en procesverandering; Ann De Bisschop toont met concrete tips en sterke eyeopeners hoe medewerkers én leidinggevenden een beter werkklimaat kunnen realiseren; Noor Bongers richt zich op het terugbrengen van de balans tussen feminiene en masculiene kwaliteiten;Karin Zwennicker werkt als Specialistisch Jeugd- en Gezinscoach en begeleidt vrouwelijke ondernemers op het gebied van zelfcompassie en authenticiteit; Kirsten Regtop deelt haar kennis en ervaringen over huiselijk geweld met professionals door het geven van trainingen en lezingen; Sophie Poldermans is auteur van Women & War, spreekt internationaal over vrouwen- en mensenrechten; Xandra Koops heeft de vaardigheid om mensen door een andere bril naar een situatie te laten kijken door te communiceren met het creatieve gedeelte in hun brein; Marjan Slob is filosoof, columnist bij de Volkskrant en reflecteert graag op een maatschappelijk themaEsther Neven doet wetenschappelijk onderzoek naar processen van in- en uitsluiting na diversiteitsbeleid in organisaties; en ecoloog Karin Albers vertaalt haar kennis van natuur en biodiversiteit naar een interessante lezing en komt met mooie verhalen hierover.

Deze nieuwe deskundigen zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.