NIEUW BIJ ZIJSPREEKT JANUARI 2019

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Mieke van Nistelrooij schreef het boek God is Geen Man, waarin ze de eeuwenoude invloed van de tot man gemaakt ‘almachtige' beschrijft. Voor Mieke is ons dagelijks taalgebruik de eerste stap om orde op zaken te stellen. Bowine Wijfels maakt met (voor)beelden uit de natuur patronen helder en ze geeft een fris en nieuw perspectief op organisatievraagstukken. Boeiend van begin tot eind. Monique Leyenaar heeft veel onderzoek gedaan naar de positie van vrouwen in politieke functies. Haar twee laatste boeken op dit terrein zijn Hare Excellentie, over 60 jaar vrouwelijke ministers in Nederland en De Hoogste Tijd, over 100 jaar vrouwenkiesrecht. Gespecialiseerd in financiële psychologie verklaart Irene van den Berg in haar lezingen ons economisch gedrag. Als social media expert weet Mieke Langenhuizen de wondere wereld van social media marketing over te brengen. Middels storytelling geeft ze heldere inzichten hoe je social media echt goed toepast. Lianne de Graaff is specialist op het gebied van persoonlijk leiderschap, burn-out en communicatie. Ze schreef BV IK, een persoonlijk bedrijfsplan naar een gezond, gelukkig en zinvol leven. Met haar voordracht Modecapriole, van Ambacht tot Zeewier verrast Agnes van Dijk haar publiek met belevenis met filmbeelden, prachtig fotomateriaal en echte creaties. Miloe van Beek vertelt op ontwapenende en eerlijke wijze over het belang van fouten maken. In haar boek Yes! I screwed up, 13 fouten die je bedrijf beter maken interviewde zij tientallen ondernemers over hun fouten, mislukkingen en geleerde lessen. Mirre de Noo weet volgens haar publiek mensen aan het denken te zetten over posities waar een disbalans tussen mannen en vrouwen heerst. Zij zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.