NIEUW BIJ ZIJSPREEKT FEBRUARI 2020

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Stella de Swart is een inspirator die het taboe over armoede en schulden doorbreekt; Inge Jansen is Chinadeskundige, gespecialiseerd in de Chinese cultuur en maatschappij; Lara Hemstede is een professional en ervaringsdeskundige op het gebied van cybercrime; Anika Altaf is onderzoeker en adviseur op het gebied van ontwikkelingssamenwerking; Nienke Dekkinga heeft haar ervaring als fysiotherapeut gecombineerd met de kennis als consulent seksuele gezondheid; Susan Boonman-Berson confronteert, inspireert en geeft ook hoop dat duurzame relaties tussen mensen en wilde dieren mogelijk zijn; Ilse Ganzeboom begeleidt al ruim twintig jaar medisch specialisten en huisartsen op het gebied van persoonlijk leiderschap en samenwerking; Esther Thole weet op unieke wijze de link te leggen tussen haar vakgebied chemie en uiteenlopende onderwerpen die daar op het eerste gezicht mijlenver vanaf liggen; en Susan Houbraken geeft workshops en begeleidt beginnende buitenzwemmers, al dan niet met gezondheidsklachten.

Deze nieuwe deskundigen zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.