NIEUW BIJ ZIJSPREEKT DECEMBER 2018

Van links naar rechts, van boven naar beneden:
Talentgedreven HR professional Joan Nunnely heeft geleerd resultaat te behalen en breder te kijken naar vraag en aanbod bij het zoeken naar de perfecte samenstelling van een team; Saskia Schalekamp en Louise Hensen zijn de oprichters van FIERE VROUWEN, een muzikaal collectief dat theaterproducties en muzikale intermezzo's op maat verzorgt bij events; Universitair hoofddocent Frédérique Six is vertrouwensexpert waarbij ze zich bezighoudt met vertrouwen bouwen en behouden, en (be)sturen vanuit vertrouwen; Cleveringa Hoogleraar Corinne Dettmeijer adviseerde als Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld aan de regering over de aard en omvang van mensenhandel en seksueel geweld tegen kinderen in Nederland; Sarah Berckenkamp is programmamaker, curator en dagvoorzitter in de culturele sector; Wereldkampioene roeien in 2018 Janneke van der Meulen heeft als missie om biologisch plantaardig eten de norm te maken in Nederland; Met twintig jaar werkervaring in verandermanagement heeft Nathalie Hazenberg een unieke methode ontwikkeld - de BREAK-methode- voor nieuwe manieren van werken en organiseren voor een betere toekomst.
Zij zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.