NIEUW BIJ ZIJSPREEKT AUGUSTUS 2019

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Madelon Rijkers leert ambitieuze mensen te kiezen voor werk dat echt bij hen past, in de breedste zin van het woord. Boerin Agnes Lensing neemt haar publiek mee in het leven op de hedendaagse boerderij. Renske Mennen is trendwatcher en onderzoekt consumententrends binnen Fashion, Beauty en Well-Being. Antoinette Kalkman spreekt over intuïtief ondernemerschap, dienend leiderschap en personal branding. Christine Wittoeck noemt zichzelf entert(r)ainer en digital detox coach. Ze gelooft dat we gezond en bewust kunnen omgaan mét digitale communicatie. Monica Helbig leert andere ondernemers hoe ze financiële rust kunnen bereiken. Jennifer Pettersson geeft, aan de hand van persoonlijke verhalen, concrete voorbeelden van systeemfouten in het onderwijs. Ze bekijkt dit onderwerp als ouder, met oog voor wat kinderen doormaken. Ita Hijmans is musicus, speler en artistiek leider van Aventure, ensemble voor middeleeuwse muziek, onderzoeker, blokfluitdocent en ensemblecoach. Doordat Joyce de Ruiter steeds weer een stukje van haar gehoor en zicht verliest leeft ze in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? In haar lezing deelt Joyce haar levenslessen die zij uit dit proces heeft gehaald. Saskia Giesbers leert directeuren en bestuurders hun strategische doelen te realiseren in de helft van de gangbare tijd en kosten en met dubbel zoveel resultaat en draagvlak. Reine Rek spreekt over seks en filosofie en treedt op als gespreksleider en counselor. In rap tempo leidt Chantal van der Leest haar publiek langs allerlei denkfouten, want mensen geloven pas dat ze vatbaar zijn voor denkfouten, als ze met de neus op de feiten worden gedrukt.

Deze nieuwe deskundigen zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.