NIEUW BIJ ZIJSPREEKT SEPTEMBER 2018

 

 

 

 

 

 

 

Van links naar rechts, boven naar beneden: erkend voorvechtster van meer genderdiversiteit Bercan Günel is eentrusted advisorvoor vele CEO's en business leaders; via haar verbindend vermogen en analytische blik helpt Yvonne Lammertink mensen, organisaties en de samenleving verder; Brigitte Leferink heeft haar eigen communicatiebureau over schrijven, spreken en meer en haar boek over na de echtscheiding is net verschenen; activist voor een inclusieve maatschappij Nadine Ridder is co-founder van stichting Include Now en lid van Nieuw Amsterdam Raad; Josephine de Jongh verzorgt lezingen en workshops over intuïtief tekenen, storytelling en eigenwaarde ontwikkelen; Marieke Bach zet zich in voor de employability van 65-plussers; politiek adviseur en speechschrijver Julia Wouters maakt zich hard voor meer vrouwen in de politiek en haar boek komt binnenkort uit; reisleider Jolanda Schepers begeleidt als psychologe mensen op hun innerlijke reis; Klaagvrij expert Sandra Brandt krijgt jaarlijks veel bekendheid met de Klaagvrije Maandag (17/9) en Mieke Kerkhof is gynaecoloog en combineert haar talent voor schrijven en cabaret met haar werk als arts.
Vanaf nu te boeken voor een inspirerend optreden via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.