NIEUW BIJ ZIJSPREEKT FEBRUARI 2018

Ze zijn deskundige op het raakvlak tussen voeding en levensmiddelenrecht, houden zich bezig met de integratie van vluchtelingenvrouwen, maken gelauwerde series over de schuldenproblematiek, kennen Europa van binnenstebuiten, en combineren de velden van ethiek en biotechnologie: nieuw bij ZijSpreekt.

Van links naar rechts: Europadeskundige Mendeltje van Keulen, Bioethicus Ellen ter Gast, Hollandse armoede deskundige Sarah Sylbing, voedingswetenschapper Alie de Boer en oprichter van stichting Femina voor vrouwelijke vluchtelingen Mastoora Sultani.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.