MARGA MILTENBURG GENOMINEERD VOOR DE BAKHUIS WOLTERS PRIJS

Marga Miltenburg, directeur van ZijSpreekt was één van de drie genomineerden voor de Bakhuis Wolters prijs van de provincie Utrecht. De prijs genoemd naar de eerste vrouw in Provinciale Staten Utrecht is voor het eerst uitgereikt aan de vrouw die zich zichtbaar heeft ingezet voor de maatschappij en met name voor vrouwenemancipatie.

De jury: Marga Miltenburg is een voorbeeld op gebied van sociaal ondernemerschap van en door vrouwen, in haar loopbaan is ze continu bezig om vrouwen van allerlei achtergronden voor het voetlicht te zetten. Al op jonge leeftijd wees zij op de noodzaak en mogelijkheid om meer vrouwelijke deskundigen in beeld te brengen binnen alle media.

Op 5 maart werd tijdens een event bekend wie de prijs, een beeld van kunstenaar in ontvangst mocht nemen. De eer viel te beurt aan Lineke Maat van Taal Doet Meer. Naast Marga en Lineke was ook Bouchra Dibi van Buro Krachtwijken genomineerd.

De livestream van de uitreiking is nog terug te zien. Het werd geopend door Hans Oosters, de Commissaris van de Koning. Met sprekers Devika Partiman (oprichter Stem op een Vrouw - foto: mondkapje met MM) en Ody Neisingh (maker van het boek Mama is minister-president). Gedeputeerde Harmke Bruins Slot reikte de prijs uit.

ZijSpreekt feliciteert Lineke Maat en kijkt met plezier terug op de nominatie en de aandacht hiervoor, zie ook de video met haar boodschap mbt meer vrouwen in de media en op het podium. #BWprijs21

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.