LOFTROMPET VOOR MARGREETH KLOPPENBURG

Margreeth Kloppenburg (integriteitsdeskundige in de zakelijke dienstverlening) heeft de Loftrompet ontvangen tijdens de ledenvergadering van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Het is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan een persoon die zich meer dan gemiddeld heeft ingezet voor de NBA of voor het accountantsberoep.

Kloppenburg, die medeauteur is van Artikel 5, de beroepseer van een accountant kreeg de onderscheiding vanwege het uniek vormgegeven boek. NBA-voorzitter Pieter Jongstra prijst Kloppenburg die ‘als niet-accountant de beroepsgroep in beweging zet'. Met haar boek spreekt ze de professional in het hart aan.

Margreeth Kloppenburg voelt zich vereerd met de onderscheiding: ''Ik voel me vereerd met de erkenning vanuit de beroepsgroep voor ons boek. Onze maatschappij is gebaat bij accountants die hoge morele en technische eisen aan zichzelf stellen en goed werk willen leveren. Dat moet het uitgangspunt zijn voor de uitoefening van hun vak."

Margreeth Kloppenburg boeken voor een inspirerende lezing. Bekijk haar profiel op ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.