KLAAGVRIJE MAANDAG 17 SEPTEMBER

Klaagvrije Maandag

Maandag 17 september is het klaagvrije maandag. Sandra Brandt noemt zich klaagvrij expert en ze wenst dat heel Nederland en België een dag lang stoppen met klagen. Dat betekent niet dat je alles oppot wat je dwarszit, maar dat je ontdekt welke behoefte er achter het geklaag zit. Zelf oefent Sandra al drie jaar met klaagvrij en oprecht leven en werkt aan een boek erover.

Maandag verschijnt ook een Klaagvrij-Leven magazine met 9 tips en verschillende interviews. Sandra Brandt is te boeken voor een lezing of workshop via ZijSpreekt. En ze zal op Klaagvrije Maandag ongetwijfeld in de media te zien zijn.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.