EXPERTS DATA EN PRIVACY

Ter gelegenheid van de jaarlijkse Data Privacy Week stellen wij onze privacy-deskundigen voor. Te boeken voor een inspirerend optreden over dit belangrijke thema.

Astrid Oosenbrug, excert cybersecurity, legt in begrijpelijke taal uit over het belang dat we ons beveiligen.
Lara Hemstede,  professional en ervaringsdeskundige op het gebied van cybercrime. Onderstreept het belang van informatiebeveiliging en privacy.
Marie Genova, schreef bestseller Komt een vrouw bij de hacker over ict, hackers en identiteitsfraude. Digitale veiligheid loont is haar parool.
Piek de Visser, is voortrekker van data-ethiek in Nederland. Ze geeft advies aan private en publieke organisaties bij het ontwikkelen van een ethische visie op datagebruik & AI. 

De jaarlijkse Data Privacy Week (laatste week januari) is overigens ivm de Coronamaatregelen verschoven naar 4 april 2022. De week van Data Privacy is een week om iedereen bewust te maken van het privacygevoelig materiaal dat we in huis hebben. Materiaal dat we niet zomaar in de oudpapierbak of de electronicacontainer kunnen gooien. Zorgvuldigheid is geboden om datalekken te voorkomen. In de week van Data Privacy kan iedereen kosteloos vertrouwelijk materiaal inleveren bij een professionele datavernietiger in de buurt! Info op dataprivacyweek.nl.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Programmamaker/presentatrice Eva Eikhout ontving op 23 februari 2022 aan de Waalkade in Nijmegen de YGG-award 2021.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.