DE WEEK VAN DE OVERGANG

Het is de week van de overgang (9-16 april). Een onderwerp waar nog altijd een taboe op ligt. Hoog tijd dus om deze drie deskundigen in de schijnwerpers te zetten omdat zij de overgang vanuit verschillende perspectieven belichten, analyseren en bespreekbaar maken.

Marion Bloem schrijft en spreekt over de overgang/menopauze, en hoe dit je relatie kan beïnvloeden. Vuurvrouw Eveline Bakker heeft een gelijknamige stichting opgezet dat richt zich op het geven van informatie, het stimuleren van lotgenotencontact en het verbreken van de taboes rondom de overgang. Angela Maas heeft zich als cardioloog de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in man/vrouw verschillen bij hart- en vaatziekten en hartklachten bij vrouwen in de overgang.

Zij zijn allen te boeken via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.