DE WEEK VAN DE HOOGBEGAAFDHEID

Het is de week van de hoogbegaafdheid. Door heel het land worden activiteiten georganiseerd om hoogbegaafdheid positief in het licht te zetten en de kennis over dit onderwerp te vergroten. Deze vier deskundigen houden zich intensief met dit onderwerp bezig, en belichten verschillende invalshoeken. Wendy van Mieghem is hoogbegaafd en weet hier als ervaringsdeskundige en als psychologe helder over te spreken. Lineke van Tricht is projectleider van De Leidse Aanpak voor Talentontwikkeling en zet zich al jaren in voor hoogbegaafde kinderen; Nicky Corts heeft een hoogbegaafd kind en spreekt over de kwestie hoe een hoogbegaafd kind op te voeden zonder strijd; Schrijfster Suzanne Buis is auteur van het veelgeprezen boek 'Mijn hoogbegaafde kind en ik' en zij spreekt over de emotionele aspecten van hoogbegaafdheid met ouders en leerkrachten.
Allen zijn te boeken via ZijSpreekt

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.