NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

ZijSpreekt verwelkomt twaalf nieuwe inspirerende deskundigen. Van links naar rechts, van boven naar beneden:

Sonja Silva is drievoudig ervaringsdeskundige op het gebied van autisme, ze wil af van de stempel van het “Rainman Syndroom” en ze wil meer inclusiviteit voor neurodiverse mensen; Margit van der Steen deed jarenlang onderzoek naar de veranderende positie van vrouwen in Nederland, en schreef een proefschrift over een markante pionier, Hilda Verwey-Jonker; Lijfexpert Joy Moonen is een influencer voor mensen met een anderswerkend lichaam, maar zeker ook voor mensen die zichtbaar niets mankeren; Lieke Lange begeleidt zorgorganisaties en medewerkers in fusies en transities en bekijkt het personeelstekort in de zorgsector vanuit verschillende perspectieven; Eva Helmond is een ervaren dagvoorzitter en panellid/spreker/jurylid, met focus op duurzaamheid, natuur, mens, democratie, innovatie en technologie; Marian Timmermans beschrijft patronen waarmee mensen het ongemak van het niet weten te bedwingen; Evelien van der Werff ontdekt de sleutel tot geluk en succes na haar tweede kankertraject en ontdekt dat ze veel meer kan dan ze denkt; Anne Goossensen onderzocht thema's rondom het levenseinde en spreekt daarover levendig; Vol met herkenbare voorbeelden, geestige anekdotes en humoristische filmpjes maakt stresssociologe Suzan Kuijsten je stresswijs; Met herkenbare verhalen inspireert Sayma Kuipers anderen om met kleine veranderingen grote resultaten te behalen m.b.t. leiderschap en teamontwikkeling; Als beleidsantropoloog helpt Manja Bomhoff publieke organisaties om zelf tegengeluiden op te sporen en te onderzoeken en de waarde van klachten te zien;  Simone Goosen is een bevlogen onderzoeker en lobbyist voor betere gezondheid en zorg voor vluchtelingen en migranten.

Vanaf heden zijn deze deskundigen te boeken bij ZijSpreekt. Meer weten? Klik op de naam en bekijk hun profiel.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.